Focus en specialisatie, daar geloven wij in. Bij BrainTower betekent dit dat wij een sterke expertise hebben opgebouwd op commercieel vlak. Elk van onze professionals deed eerst diepgaande ervaring op bij grote multinationals om daarna hun passie verder te zetten als consultant, project manager en/of interim manager bij BrainTower.

Alhoewel het BrainTower-team van vele markten thuis is, zijn er een viertal specifieke competentiegebieden waarop wij ons onderscheiden door de grondige kennis en expertise van onze practice leaders:

  Business Development: Met oprichter Jan De Lancker heeft BrainTower alle kennis in huis om mogelijke groeiopportuniteiten voor jeonderneming te identificeren en structureel verder te ontwikkelen.

   KMO-markt: De KMO-markt is nog steeds de drijvende kracht achter onze economie in Vlaanderen en vereist een zeer klantgerichte en klantspecifieke aanpak.

   Marketing & Communication: Het vak marketing evolueert voortdurend, vooral onder invloed van technologie. Dat opent onmetelijk veel mogelijkheden voor de marketeer.

   Category Management: Bij Gerald Naelaerts ben je op het juiste adres indien jij de shopper wil overtuigen op de winkelvloer. Met behulp van ons team worden je 4 P’s geoptimaliseerd, en voor je het weet ben ook jij een uitblinker op vlak van ‘In-Store Excellence’.

   Online Marketing: Thierry Moubax is niet alleen BrainTowers specialist inzake online marketing en strategie, hij is ook een echte ‘internetgoeroe’ in de Benelux. Onder zijn deskundige begeleiding stemt jouw onderneming haar online en ‘offline’ business vlekkeloos op elkaar af.

Naast deze ‘Centers of Excellence’ heeft BrainTower nog een aantal andere vakgebieden waarbinnen wij over uitgebreide ervaring beschikken: Vergroot je bottomline winst door scherpe(re) Pricing & Trading Terms te zetten; verzeker jezelf van een goed onderbouwde overname of fusie met onze kritische en deskundige commerciële doorlichting (Commercial Due Diligence), of leg de (commerciële) aandachtspunten van je onderneming bloot via een externe, onafhankelijke Commercial Audit.

Bovendien kunnen de BrainTower-professionals naast de eigen expertise ook steunen op ons uitgebreide netwerk om de expertise van collega’s en/of bevriende organisaties te ‘lenen’. Zo brengen wij iedere opdracht met veel passie en kennis van zaken tot een goed einde.

Meer informatie?

Vul dan hier je e-mailadres in: