Certificaten


 • Federgon

  Federgon, federatie van HR dienstverleners, telt bijna 600 leden actief in onder andere werving, search en selectie, interim management, project sourcing.
  BrainTower is een erkend lid van Federgon op vlak van interim management.
  Meer informatie over Federgon:  http://www.federgon.be/

 • KMO-portefeuille

  De KMO-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet gaat het over opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor het bedrijf. De KMO-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven.

  In mei 2014 heeft BrainTower een zogenaamde KMOP-audit ondergaan (conform de nieuwste norm), en heeft de certificatiecommissie ons erkend voor de pijlers Advies en Strategisch Advies (erkenningsnummer DV.A105559: BrainTower bvba).

  Voor meer informatie over wie in aanmerking komt en hoeveel de eventuele subsidie bedraagt, kan je terecht op de website www.kmo-portefeuille.be. Indien je graag bijstand krijgt bij het indienen van een aanvraag, vul dan het contactformulier in op onze contactpagina, en wij zullen je met plezier verder helpen!

 • Qfor

  BrainTower is ook gecertifieerd door Qfor, een onafhankelijke Europese organisatie die trainings- en consultancybedrijven evalueert. Het Qforlabel staat garant voor de kwaliteit van de verstrekte dienstverlening, en wordt eventueel uitgereikt na een audit met de klanten en een assessment van de interne processen. Bij deze klantenaudit in 2011 haalde BrainTower een algemene tevredenheidsscore van 92%. Surf naar http://www.qfor.org voor meer informatie over de werking en procedure van Qfor.

Meer informatie?

Vul dan hier je e-mailadres in: