Bij BrainTower geloven we sterk in focus en specialisatie. Onze expertise is dan ook marketing en sales – niet meer, en niet minder.

Doorheen de jaren hebben wij echter wel de gelegenheid gehad om met verschillende specialisten uit een aantal andere domeinen samen te werken. Op basis daarvan kunnen wij een aantal van hen met een gerust gemoed aanraden.

Ieder heeft zijn/haar competenties bewezen, en dragen confidentialiteit, integriteit en transparantie hoog in het vaandel:

Rosiers & Partners

Overnames

Rosiers & Partners staan voor een professionele begeleiding bij overnames, en voor expertadviesverlening bij alle mogelijke situaties die invloed hebben op de aandeelhoudersstructuur van jouw onderneming.

Initiatiefnemer en drijvende kracht achter Rosiers & Partners is René Rosiers. Hij heeft voordien jarenlang ervaring opgebouwd in de wereld van Corporate Finance bij ING België, onder meer als Head M&A MidCorp.

www.rosierspartners.eu

Perspective Management Services

Crisis & Performance Management

Alexandra Nagels en Perspective Management Services bieden coachingsessies en workshops aan op vlak van crisismanagement, staffing- en talentmanagement en performance management.

Alexandra Nagels heeft vele jaren managementervaring als HR-directeur bij o.a. Telindus Group, C&A, Winbox.com, Tenneco Automative en Monroe.

perspectivemanagementservices.com/

Phidan

Supply Chain & Logistiek

Phidan is gespecialiseerd in supply chain management, logistiek en procesoptimalisatie voor ondernemingen. Zij bieden hun diensten aan in de vorm van consulting, interim management en project management, maar kunnen je ook van dienst zijn op vlak van training & coaching.

phidan.com

AddictLab

Innovatie

AddictLab is jouw partner in innovatie. Als internationale denktank voor nieuwe, creatieve en innovatieve ideeën hebben zij al heel wat successen achter hun naam staan.

www.addictlab.com

Telec Solutions

Business Development (Sales & Telemarketing)

Telec Solutions biedt bedrijven permanente en tijdelijke Business Development oplossingen via Sales Force Outsourcing en Telemarketing.

Telec Solutions werkt samen met de klant aan een oplossing op maat om jouw klantencontacten op de meest efficiënte manier te organiseren.

Een vast team van 30 medewerkers, een ervaren management en performante rapporteringstools staan garant voor kwalitatieve dienstverlening op maat

www.telecsolutions.com

Meer informatie?

Vul dan hier je e-mailadres in: