Diensten

BrainTower biedt snel en efficiënt sales- en marketingoplossingen op vlak van consulting, project management en interim management.
Hiervoor kunnen we terugvallen op een ervaren team van senior-level sales & marketing experts, die al een mooie carrière in corporate opbouwden.

Consulting

BrainTower is een pragmatische one-stop shop voor alle vragen bij je (strategisch) marketing- & salesbeleid. Verder bieden wij ook ondersteuning bij de implementatie en concretisering van het proces. Op die manier blijft jouw onderneming altijd on top of things.

Lees meer

Interim

Heb jij een tijdelijk of structureel tekort aan hooggekwalificeerde managers voor sales of marketing? BrainTower vult je vraag snel en professioneel in, rekening houdend met je bedrijfswaarden, zodat je projecten altijd op schema blijven.

Lees meer

Project Management

Soms heb je voor een belangrijk project niet de juiste expertise of mensen in huis. Ook dan staat BrainTower voor je klaar met een sleutel-op-de-deur oplossing, die binnen de gezamenlijk afgesproken tijds- en budgetlimieten wordt opgeleverd, waarna jij het roer weer in handen neemt.

Lees meer
Wens je een offerte of informatie?
Wens je een kostenvergelijking uitgevoerd door Federgon?
Vul dan hier je emailadres in: