Consulting

Probleemstelling

Bijna iedere onderneming is op zoek naar manieren om haar succes uit te breiden of te consolideren. Door de opkomst van het internet is het aantal opportuniteiten in de markt sterk toegenomen – de wereld ligt aan je voeten. Veel kansen worden niet benut, vaak door een gebrek aan kennis over en/of inzicht in die specifieke opportuniteit.

Als goede ondernemer en/of bedrijfsleider heb je zeker al eens over nagedacht over mogelijke opportuniteiten, maar toch kan het zijn dat je een aantal kansen die voor het grijpen liggen, mist. BrainTower stelt daarom haar team aan jou ter beschikking. Door onze krachten, kennis en expertise te bundelen, zorgen wij ervoor dat jouw onderneming verder kan blijven groeien.

Oplossing

Voor BrainTower is ‘begrijpen’ de sleutel tot succes. Daarom gaat elk project van start met een aantal gesprekken met jou en je collega’s om de business, de bedrijfscultuur en de doelstellingen beter te kunnen vatten. Vervolgens brengen we de uitdagingen waarmee je te kampen hebt duidelijk in kaart, zodat we ons resultaatsgericht team van marketing- en/of salesspecialisten erop los kunnen laten.
Zij stellen dan finaal een rapport op met concrete, pragmatische en realistische aanbevelingen en actiepunten, die ook rekening houden met jouw bedrijfscultuur.


Case 1

Case 2

Case 3

Wens je een offerte of informatie?