Over BrainTower

BrainTower ontstond rond het jaar 2000 toen ik, op dat moment nog actief in het bedrijfsleven, vaststelde dat ik regelmatig met een (tijdelijk) tekort aan mensen of competenties kampte.

Hoewel men voor financiële en/of administratieve uitdagingen bij de ‘Big Four’ kon aankloppen, was er op commercieel vlak geen echt klankbord dat mij, als klant, een totaalpakket kon bieden met antwoorden op mijn commerciële vragen. Hiervoor moest ik bijvoorbeeld qua communicatie naar een reclamebureau gaan, voor interim management naar een uitzendbureau, …

Dit riep bij mij de vraag op of er geen ruimte was voor een dienstverlener die zich als een soort van ‘verlengstuk’ voor andere organisaties kon aanbieden, die dezelfde taal sprak als de klant, en die ook specifiek advies of ervaren mankracht ter beschikking kon stellen. Dit was de basis voor BrainTower. In de jaren die daarop volgden, bouwde ik, samen met een aantal partners, het idee verder uit tot het bedrijf dat hier nu staat: BrainTower als sales en marketing ‘boutique’ voor consulting, interim en project management maar ook als ontmoetingsplaats voor professionals die commerciële uitdagingen met passie en kennis onder handen nemen.

signature
Jan De Lancker