Interim

Probleemstelling

Er zijn van die momenten dat nét wanneer jij hem/haar nodig hebt, die ene persoon die geknipt is voor de job tijdelijk niet beschikbaar is. Bij BrainTower zijn we ons ervan bewust hoe moeilijk het kan zijn om de juiste persoon met de juiste skills en expertise op het juiste moment op de juiste plaats in te zetten. Daarom stellen we jou ons hooggekwalificeerde team ter beschikking, waar en wanneer je ons nodig hebt.

Oplossing

De eerste stap is het gezamenlijk bepalen van het gewenste profiel van de kandidaat-interim manager: over welke competenties en welk ervaringsniveau moet de kandidaat beschikken? Wat zijn de resultaatsgebieden? Is de opdracht fulltime of parttime? Is er een fit met de bedrijfscultuur?
Binnen de 24 uur bieden wij  onze potentiële kandidaten aan. Elk van hen ziet interim management als hun gedroomde carrière, en voert de opdracht met plezier, kennis en expertise uit. Bovendien kunnen onze interim managers altijd terugvallen op de reeds aanwezige expertise binnen de BrainTower-familie. Zo zorgen wij ervoor dat ons team er altijd voor jou staat.


Case 1

Case 2

Wens je een offerte of informatie?

Vul dan hier je e-mailadres in: